„Ostavila san ti čkolade“: preslatka tetovaža u spomen na voljenu baku

U spomen na voljenu baku, Bruno je napravio tetovažu s njezinom slatkom porukom i tako osvojio Instagram.

Zadnjih dana svi pričaju o tetovaži koju je na svom profilu objavio tattoorroom iz Zagreba. Riječ je o tetovaži koja prikazuje predivnu poruku ispisanu rukom jedne bake koja je svom voljenom unuku napisala: „Bruno ostavila san ti čkolade. Pojedi. Voli te baka“.

Tetovaža je to koja je privukla pažnju brojnih korisnika Instagrama i donijela ovom tattoo studiju najviše lajkova pa smo stoga odlučili saznati koja se priča krije iza nesvakidašnje tetovaže.

„Do ideje za ovo sve sam došao zbog toga jer je meni i cijeloj obitelji baka bila sve, a priča je zapravo vrlo jednostavna. U ladici sam sačuvao njenu poruku koju mi je poslala jednom prilikom i kada je umrla, odlučio sam istetovirati tu poruku njoj u sjećanje.

Ona je uvijek jela crnu čokoladu uz kavu umjesto šećera, a nama unucima bi radila palačinke u svako doba dana, kad god bi tko poželio nešto slatko.“ – ispričao je za naš portal sam Bruno, otkrivši kako je nastala tetovaža koja je svih osvojila i još jednom pokazala kolika je snaga ljubavi između unuka i bake.

Fotografija: tattoorroom

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.