Osnovna škola slastičarstva za izradu zdravijih slastica

Kako izraditi zdrave slastice otkriva Anja Bajt koja će na radionici polaznike naučiti kako izraditi četiri različite zdrave slastice.

Osnovna škola slastičarstva Zdravije slastice, održat će se 11. siječnja 2018., s početkom u 18 sati, u organizaciji Centra za kulturu prehrane. U sklopu radionice polaznici će naučiti kako izraditi čoko mousse od avokada, tortu od sira s narančom i zobenim mekinjama, keksiće s kokosovim uljem i čokoladom te zobeni kolač s jabukama. Kroz radionicu će polaznike voditi Anja Bajt.

Cijena radionice iznosi 450,00 kn. Obavezna je prijava na mail info@kulturaprehrane.hr. U slučaju nedolaska ili neotkazivanja dolaska najmanje jedan dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržava se pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Rezervacija vrijedi od trenutka primitka uplate ili slanja potvrde o uplati.

Fotografija: Centar za kulturu prehrane

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Enter Captcha Here : *

Reload Image