Osma fešta od črešanj u Crikvenici

Ovoga će se vikenda, na Crikvenačkoj rivijeri moći uživati u ukusnim zalogajima slatkih trešanja.

U Crikvenici će se, u organizaciji Turističke zajednice grada Crikvenice, a pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice i “Eko-Murvica” d.o.o., na Trgu Stjepana Radića, od 9. do 10. lipnja 2018., održati osma po redu fešta od črešanj, na kojoj će se moći kušati brojna slatka i ukusna iznenađenja s okusom i mirisom trešanja.

Posebnu ponudu jela i slastica s trešnjama nuditi će ugostiteljski objekti u Crikvenici, Dramalju, Jadranovu i Selcu, a u ponudi će se naći brojne štrudle, sladoledi i voćni kupovi, torte, pite, palačinke, frapei, smoothiei te sokovi i kokteli čiji su glavni sastojak trešnje.

Također, u sklopu manifestacije održat će se i prodajna izložba trešanja, kolača, slastica i autohtonih suvenira, na kojoj će se moći kupiti kolači i slastice s trešnjama, u vremenu od 10 do 12 sati. Povodom proslave 130 godina organiziranog turizma u Crikvenici, služit će se i nesvakidašnja gastro poslastica – štrudla sa sirom i trešnjama duga čak 130 metara!

Cijelu manifestaciju popratit će i glazbeno-zabavni program za djecu i odrasle.

Fotografije: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.