Omiljeni srpanjski recepti

Ovog ste mjeseca  najviše klikali na recepte za torte pa su se na popisu najpopularnijih recepata našle čak četiri.

Mjesec koji smo upravo ostavili za nama obilježili su recepti Ane Prše, Kate Bošković i Minje Bogdanovski te čak dva recepta naše nove suradnice Ane Zelić.

Torta fantazija

U srpnju smo objavili recept za tortu fantaziju koji je s nama, prilikom svog gostovanja na našem portalu, podijelila Minja Bogdanovski s bloga Minjina kuhinjica. Ova fantastična torta osvojila je i vas i smjestila se na peto mjesto našeg mjesečnog pregleda.

Torta od bazge i limuna

Naša nova suradnica Ana Zelić s bloga Ana’s Baking Chronicles napravila je svoju verziju najpoznatije ovogodišnje svadbene torte, one princa Harryja i Meghan Markle i zahvaljujući vašim klikovima, stigla do četvrtog mjesta.

Domaći sladoled od vanilije u jestivim čašicama

Na sredini ljestvice najpopularnijih srpanjskih recepata smjestio se jedini sladoled među tortama – domaći sladoled od vanilije koji nam je naša urednica Kate Bošković servirala u jestivim hrskavim čašicama.

Savršeni cheesecake s limunom

Očito je da volite recepte s limunom koje potpisuje mlada Ana Zelić jer ste njezin savršeni cheesecake s limunom brojem klikova doveli do drugog mjesta.

Torta s čokoladom i Jack Danielsom

Uoči Svjetskog dana čokolade objavili smo recept za tortu s čokoladom i Jack Danielsom koji nam je poslala naša draga suradnica Ana Prša. Izgleda da je ova torta bila i vaš izbor za proslavu najslađeg dana u godini jer je, upravo zahvaljujući vama, ova torta zasjela na tron najpopularnijih recepata mjeseca srpnja.

Fotografije: Minjina kuhinjica, Ana’s Baking Chronicles, Kate Bošković i Ana Prša

Ispis
Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.