Odmor u kućici od čokolade – kad snovi postanu stvarnost

Od 19. rujna 2018. na Booking.com moći će se rezervirati smještaj u kućici napravljenoj u potpunosti od čokolade.

Po prvi put ikada, Booking.com je u svoju ponudu uključio i boravak u vikendici izrađenoj po narudžbi, a njezina je posebnost u tome što je u cijelosti izrađena od čokolade. Jedna i pol tona čokolade bila je potrebna kako bi se izradila ova preslatka kuća u kojoj je baš sve od čokolade, uključivši kamin, police za knjige te ribnjak za patke. Dizajn kućice osmislio je renomirani proizvođač čokolade Jean-Luc Decluzeau.

Čokoladna kućica veličine 18 četvornih metara, može primiti do četiri gosta, a smještena je unutar staklene konstrukcije L’Orangerie Ephémère u vrtovima muzejskog kompleksa Cité de la Céramique u Sèvresu. Nakon što se prijave i istraže svoj gurmanski smještaj, posjetitelji će imati priliku sudjelovati na radionici personaliziranih mini kućica od čokolade koju će voditi sam Decluzeau, autor ove atraktivne kućice.

Mogućnosti boravka u ovoj kućici su ograničene te su za rezervaciju dostupna samo dva termina, i to 5. i 6. listopada 20118., a prilika za rezervaciju otvara se 19. rujna, u 10 sati po srednjeeuropskom vremenu. Cijena ovog jedinstvenog iskustva iznosi 50 eura. Više informacija o smještaju, kao i sama rezervacija mogu se izvršiti na ovoj poveznici.

Fotografije: Booking.com

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.