Odabrani recepti za najslađi dan u godini

Donosimo vam deset recepata kojima se možete zasladiti prilikom Svjetskog dana pečenja kolača.

Danas se obilježava Svjetski dan pečenja kolača, a tom vam prilikom donosimo prijedloge za slatke užitke uz deset recepata s našeg portala.

Kolač s višnjama i čokoladom

Sestre Lily i Inga s bloga Feeding art s nama su na samom početku našeg postojanja podijelile brojne recepte, a jedan od onih kojima se često vraćate jest i ovaj kolač s višnjama i čokoladom.

Malo drugačiji čupavac

Ana Prša svojim nas receptima oduševljava iz petka u petak, a prošle godine, baš na naš prvi rođendan s nama je podijelila recept za malo drugačiji čupavac koji je prezultat kreativnosti nje i njene kćeri Marije Prše.

Cimet kruh

Naša rubrika Slatki recept bila bi nezamisliva bez naše drage suradnice Mirjane Šmit s bloga Od slakoga slađe koja nam je, među ostalim, otkrila i divan recept za cimet kruh.

Vanil kocke s malinama

Među najpopularnijim receptima na našem portalu nalazi se i recept za vanil kocke s malinama koji je s nama podijelila Minja Bogdanovski s bloga Minjina kuhinjica.

Fini čokoladni kolač

Da čokoladnom kolaču nitko ne može odoljeti zna i Nevena Josipović s bloga Mama drama koja nam je poslala recept za ovo slatko zadovoljstvo.

Brownie s tahinijem

Uvijek s oduševljenjem dočekate i recepte naše Alice Bjeli Duduković koja u svaki recept unosi dašak nečeg drugačije, posebnog – takav je, drugačiji i poseban bio i ovaj brownie s tahinijem.

Kolač s višnjama i mascarpone sirom

U svakom našem pregledu recepata redovito se nalazi i Nataša Pralica s bloga Natašine slastice/Kolači.biz i  njezin kolač s višnjama i mascarpone sirom koji se našao i na popisu najčitanijih recepata 2017. godine.

Kolač od čokolade i naranče

Naša urednica  Kate je sigurnom kombinacijom čokolade i naranče osvojila vaša nepca i napravila kolač kojemu se uvijek rado vraćate.

Kolač od limuna i maka s preljevom od borovnica

Ana Zelić s bloga Ana’s Baking Chronicles redovito unosi boju na naš portal, a to je učinila i ovim neodoljivm kolačem od limuna i maka s preljevom od borovnica.

Brownie od heljde i lješnjaka

Nensi i Slaven Beram s bloga Rainbow in my kitchen više su nam puta dokazali da su zdravi kolači ukusni kolači pa ni ovaj brownie od heljde i lješnjaka nije bio iznimka.

Fotografije: Slatkopedija; Feeding art; Ana Prša; Od slatkoga slađe; Minjina kuhinjica; Mama Drama; Alica Bjeli Duduković; Natašine slastice/Kolači.biz; Kate Bošković; Ana’s Baking Chronicles ii Rainbow in my kitchen

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.