Od sada je na tržištu dostupan i M&M’s od bijele čokolade

Ljubitelji bijele čokolade i M&M bombona, od prošlog vikenda mogu uživati u kombinaciji njihova dva omiljena proizvoda.

Svi oni koji su s nestrpljenjem iščekivali M&M bombone od kikirikija, s bijelom čokoladom napokon su došli na svoje. Nakon što je u svibnju najavljen njihov dolazak na tržište, novi bomboni napokon su stigli u trgovine prošlog vikenda. Brand managerica M&M-a izjavila je kako su primijetili da na tržištu vlada povećana potražnja za bijelom čokoladom, stoga su osmislili ovaj proizvod.

M&M bomboni s bijelom čokoladom pakirani su u različitim varijantama tako da svatko može pronaći pakiranje koje mu odgovara.

Cijena ove verzije bombona na američkom tržištu ista je kao i za klasične M&M bombona i iznosi  otprilike 2,5 dolara. Mi ćemo se ipak morati strpjeti još neko vrijeme kako bismo isprobali ovaj novi okus jer na našem tržištu ovaj novi proizvod još nije dostupan.

No, bomboni s bijelom čokoladom nisu jedina novost za ovaj brend. Naime, u Americi je u tijeku veliko natjecanje u kojem kupci odlučuju o tomu koji će okus ovih bombona biti lansiran u 2019. godini. Mogu birati između varijante bombona s unutrašnjosti od kokosa, zatim varijante  sa zrncem karameliziranog kikirikija te one najluđe varijante s okusom ljute meksičke papričice jalapeno.

Fotografija: Instagram profil M&M’S

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.