Objavljen je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Znakovi kvalitete“

Projektni prijedlozi mogu se podnijeti od 10. rujna 2018. do 29. lipnja 2020., i to elektronički, putem sustava eFondovi.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Znakovi kvalitete“,  koji je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima, a s ciljem povećanja konkurentnosti te doprinosu povećanja prepoznatljivosti hrvatskih proizvoda i usluga na otvorenom tržištu, dobivanjem znakova kvalitete.

Dodijeljenim bespovratnim sredstvima, sufinancirat će se projektne aktivnosti koje se odnose na ostvarivanje prava korištenja znakova kvalitete, i to:  „Hrvatska kvaliteta“,  „Izvorno hrvatsko“, „Tradicijski obrti” te „Umjetnički obrti”.

Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 75.000,00 kuna, a maksimalni intenzitet potpore koja se može dodijeliti iznosi 100 posto.

Potpora dodijeljena po ovom Pozivu smatra se potporom male vrijednosti i dodjeljuje se putem OP Konkurentnost i kohezija 2014.- 2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 10. rujna 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 7.500.000,00 kuna.   

Projektni prijedlozi podnose se elektronički, putem sustava eFondovi, a pitanja s jasno naznačenom referencom na Poziv moguće je poslati isključivo putem elektroničke pošte na sljedeću adresu P16-zk@mingo.hr. Sva potrebna natječajna dokumentacija može se pronaći na ovdje.

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.