Objavljen Javni poziv za manifestacije koje prezentiraju proizvode s oznakom HOP

Javni poziv se odnosi na manifestacije održane ili će se održati od 1. studenoga 2017. do 1. studenoga 2018. , a rok za podnošenje prijava je 16. srpnja 2018. godine.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisalo je Javni poziv za kandidiranje manifestacija koje u sklopu svog programa prezentiraju proizvode kojima je dodijeljena oznaka „Hrvatski otočni proizvod”, a održane su ili će se održati od 1. studenoga 2017. do 1. studenoga 2018. godine.

Kandidirati se mogu pravne i fizičke osobe; trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave te ostale pravne i fizičke osobe u Republici Hrvatskoj i izvan nje.

Jedan organizator može dobiti bespovratna novčana sredstva za organizaciju najviše dviju manifestacija po ovom Javnom pozivu, a najviši iznos koji se jednom organizatoru za jednu manifestaciju može odobriti putem ovog Javnog poziva je 20.000,00 kuna.

Rok za podnošenje prijava je 16. srpnja 2018. godine, a više informacija možete pronaći na mrežnim stranicama Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.