Napredna škola slastičarstva za male biskvitne kolačiće

Kako izraditi različite malene kolačiće s raznovrsnim punjenjima demonstrirat će Andrea Cukrov, voditeljica napredne škole slastičarstva.

Centar za kulturu prehrane organizira naprednu školu slastičarstva Pettit four koja će se održati 15. studenog 2017., s početkom u 18 h.

Tijekom dva i pol sata trajanja radionice, voditeljica Andrea Cukrov polaznike će naučiti kako izraditi čokoladne kolačiće s čokoladnom kremom, kolačiće s kremom od maslaca i malina, kolačiće s marcipanom i džemom od voća te košarice s čokoladnom kremom i lješnjacima.

Cijena ove radionice iznosi 500, 00 kn, a uplatu je potrebno izvršiti najmanje tri dana prije početka radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr.

U slučaju nedolaska ili neotkazivanja dolaska na radionicu najmanje jedan dan prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Fotografija: Centar za kulturu prehrane

Ispis
Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.