Napredna škola slastičarstva za izradu macaronsa

Kako se izrađuju macaronsi polaznicima će pokazati voditeljica Andrea Cukrov na radionici u sklopu napredne škole slastičarstva.

Centar za kulturu prehrane, u sklopu napredne škole slastičarstva organizira radionicu na kojoj će polaznici pod vodstvom Andree Cukrov naučiti kako izraditi macaronse.

Radionica će se održati u prostorijama Centra, 17. siječnja 2018., s početkom u 18 sati, a trajat će dva i pol sata. Cijena radionice iznosi 500, 00 kn. Obavezna je prijava na e-mail : info@kulturaprehrane.hr U slučaju ne dolaska ili ne otkazivanja dolaska najmanje jedan dan prije planiranog održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržava se pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća. Rezervacija vrijedi od trenutka primitka uplate ili primitka potvrde o uplati.

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Enter Captcha Here : *

Reload Image