Najslađi Uskrs – prigodna blagdanska kuharica

Janette Razum s bloga Slatki svijet torti i kolača pripremila je kuharicu u kojoj se nalaze recepti koji će svakako obogatiti i zasladiti svaki blagdanski stol.

Prigodno, tiskano izdanje kuharice Najslađi Uskrs, A5 formata, na 48 stranica donosi 22 recepta. U njoj se može pronaći recepte za tradicionalne uskršnje recepte poput orehnjače, pince i pletenice s jajima, ali i za razne kremaste torte i kolače te suhe kolačiće koje se rado prave uoči blagdana.

Svi recepti u ovoj kuharici su jednostavni ili srednje zahtjevni tako da je kuharica namijenjena i onim manje spretnima u izradi slastica. Iako kuharica nosi naziv Najslađi Uskrs, svega nekoliko recepata je vezano baš za Uskrs, dok se drugi mogu pripremati kroz cijelu godinu.

Autorica kuharice je Janette Razum, s bloga Slatki svijet torti i kolača, a u prodaji je dostupna od 15. ožujka 2018. Osim na kisocima Tiska, može ju se kupiti i u trgovini Sve i svašta, ali i naručiti putem interneta. Cijena kuharice iznosi 29,00 kn, uz besplatnu poštarinu za narudžbe unutar Hrvatske.

Fotografije: Slatki svijet torti i kolača

PR članak

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.