Najčitaniji razgovori u 2017. godini

Među pet najčitanijih razgovora u rubrici Život sa slasticama, čak su četiri razgovora koja smo vodili sa slastičarima, ali pobjedu je ipak odnijela jedna blogerica.

U našoj rubrici Život sa slasticama tijekom 2017. donijeli smo vam zanimljive razgovore sa slastičarima koji su otvorili svoju slastičarnicu, osmislili novu slasticu ili osvojili neku nagradu te predstavili brojne blogere iz Hrvatske i susjednih zemalja. U nastavku donosimo pregled pet najčitanijih razgovora 2017. godine.

Prvi smo zavirili u novu dubrovačku slastičarnicu Arija
Ivan i Marija Miličević

Kraj 2017. godine obilježen je otvaranjem nove dubrovačke slastičarnice Pastry Arija, a mi smo na našem portalu još u listopadu, u razgovoru s Marijom Miličević, vlasnicom i glavnom slastičarkom u Pastry Ariji, prvi otkrili kako će slastičarnica izgledati. Razgovor s vlasnicom slastičarnice koja nudi puno noviteta privukao je vašu pažnju i smjestio se na peto mjesto.

Robert Hromalić: “Svaki svoj desert gledam kao luksuzan proizvod”
Robert Hromalić

U lipnju je veliki intervju za naš portal dao Robert Hromalić, nova zvijezda hrvatskog slastičarskog neba. U razgovoru koji je s njim vodila naša Mirjana Bošković Smrekar, Robert je otkrio sve o tomu kakve će se slastice posluživati u slastičarnici Time (otvorenoj u rujnu u Zagrebu, op.a) te sve o svom slastičarskom obrazovanju. Intervju s njim je rado klikan tekst koji se u ovom pregledu smjestio na četvrom mjestu.

Kristina Sardelić: „Blatsku tortu darujem svom mužu i Blatu!“
Kristina Sardelić

Na trećem mjestu najčitanijih razgovora ove godine našla se Kristina Sardelić, koja je osmislila posebnu, blatsku tortu koja sadrži sve sastojke blatske lumblije, a samo za naše čitatelje otkrila je kako je nastala ova torta i komu ju je posvetila.

Tea Mamut: “Moj tim mi je najvrjednije što imam, a od kvalitete kolača neću odustati ni pod koju cijenu”
Tea Mamut

Na našem smo portalu sredinom lipnja objavili veliki intervju s Teom Mamut, poznatom slastičarkom koja je krajem svibnja u svom rodnom Splitu otvorila slastičarnicu Oš kolač. Tea se, osim na otvaranje slastičarnice, u svom intervju osvrnula i na svoje školovanje te stanje u hrvatskom slastičarstvu. Intervju s jednom od najpoznatijih hrvatskih slastičarki smjestio se na drugo mjesto našeg godišnjeg pregleda.

Nataša Pralica: “Uz strpljenje i ljubav svaki kolač mora uspjeti”
Nataša Pralica

U jakoj konkurenciji slastičarskih i blogerskih imena, titulu najčitanijeg razgovora na našem portalu tijekom 2017. godine odnijela je Nataša Pralica s bloga Natašine slastice/Kolači.biz. Nataša je, baš kao i Tea, bila jedna od naših prvih gošća na portalu, ali čitatelji se i danas rado vraćaju upravo ovom intervju.

Fotografije: Pastry Arija, Robert Hromalić, Kristina Sardelić, slastičarnica Oš kolač i Natašine slastice/Kolači.biz

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.