Međunarodni seminar pekarstva i slastičarstva u Grčkoj

U Ateni će se početkom svibnja održati prvi međunarodni seminar pekarstva i slastičarstva na kojem će polaznici proširiti horizonte i dodatno razviti svoja znanja.

Greek Baking School organizira prvi međunarodni seminar pekara i slastičara koji će se održati 7., 8. i 9. svibnja 2018., u Ateni, pod vodstvom Josepa Pascuala. Ovaj međunarodni pekarski i slastičarski seminar namijenjen je onima koji već imaju profesionalnog iskustva te su upoznati s osnovnim tehnikama i konceptima pekarstva i slastičarstva, prehrambenih tehnologija kao i financijskog upravljanja te pekarskog markentinga, s ciljem dodatnog razvijanja znanja pomažući polaznicima da zadovolje sve izazove moderne ere.

Predavanja će se održavati svakoga dana od 8:30 do 17:30 sati, a tijekom tri dana polaznici će stječi znanja iz različitih kategorija kao što su tehnike vrhunskih dekoracija, tehnike kiselog i tekućeg tijesta, tehnike pizza tijesta, tehnike konzerviranja i fermentacije, slastičarske tehnike te pravilna kombinacija namirnica.

Sudionici ovog seminara će od vrhunskih pekara Josepa Pascuala, Christiana Gilleta i Harisa Papalitsasa, slastičarskog šefa Oriola Balaguera, picajola Francesca Genchia te kemičarke specijalizirane za hranu Rachel Blanchon dobiti inovativne ideje te proširiti horizonte i stječi nove ideje koje će se im pomoći da se istaknu svojim radom.

Cijena ovog seminara iznosi 880 € za prijave putem interneta, odnosno 900 € za telefonske prijave.

Više informacija o ovom seminaru možete pronaći na službenoj stranici škole.

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.