Mater-class Svijet makaronsa

Master-class Svijet makaronsa održat će se 4. studenog 2017., u organizaciji Gourmandise, u gourmandise_lab, s početkom u 10 sati.

Tijekom 4 sata trajanja master-classa polaznici će, uz stručno vodstvo, izraditi oko 30 makaronsa, s tri različite vrste punjenja, i to: makaronsi s punjenjem od pjenušavog vina, prema receptu poznate francuske slastičarnice Ladurée, makaronse punjene giandujom, mliječnom čokoladom s okusom lješnjaka te makaronse s punjenjem od crnog vina, za sve ljubitelje fine kapljice. Izrađene makaronse polaznici će ponijeti kući.

Osim izrade makaronsa, polaznici ovog master-classa imati će priliku naučiti i
koje bademovo brašno je najbolje, koje boje koristiti i kada ih dodati u smjesu, kako istiskivati smjesu za makaronse na papir za pečenje ili silikonsku podlogu i što je od toga bolje koristiti, na kojoj se temperaturi peku makaronsi, kako znati jesu li makaronsi dobri ili ne te
kako se, gdje i koliko dugo može čuvati makaronse.

Prijava na master-class je obavezna, a broj polaznika je ograničen na 8 osoba. Cijena iznosi 450,00kn s PDV-om. Za detalje prijave obratite se na e-mail: info@gourmandise.hr ili na brojeve telefona: 01/ 61 40 185 i 099/ 34 36 465.

Fotografija: Gourmandise

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.