Master-class za izradu božićnih slastica

Ususret Božiću Gourmandise organizira master-class za sve ljubitelje božićnih slastica na kojem imaju priliku naučiti kako izraditi različite slastice za svoj božićni stol.

Pripreme za božićne blagdane polagano kreću, a Gourmandise organizira Božićni master-class koji će se održati 18. studenog 2017. s početkom u 9 sati

Polaznici će na ovom tečaju, uz stručno vodstvo, proći sve faze izrade te naučiti kako izraditi različite slastice prema programu  podijeljenom u 4 kategorije i to: Medena torta, Buche de Noel, Božićni stollen te Medenjaci + crtanje na keksima royal iceingom.

Cijena ove radionice iznosi 850, 00 kn s PDV-om, a u cijenu je uključen tradicionalni lagani doručak, ručak, piće i snackovi. Prijava na radionicu je obavezna, a može se izvršiti putem e-mail adrese: info@gourmandise.hr ili na brojeve telefona: 01/ 61 40 185 te 099/ 34 36 465. Broj polaznika na radionici je ograničen.

Fotografija: Gourmandise

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.