Ljeto na Slatkopediji uz voćne i čokoladne recepte

U ovom ljetnom mjesecu uživali smo u brojnim odličnim receptima, a vas su osvojili i voćni i čokoladni recepti.

Bilo je ovog mjeseca svakakvih slastica na našem portalu – i kremastih i suhih, i voćnih i čokoladnih, i torta i tartova, krema, sladoleda, svega što možete poželjeti, a vašu su pažnju privukli recepti koje su pripremile Ivana Kovačević Roginić, Ana Prša i Mirjana Šmit.

Malina šnite

Nakon što se u lipnju njezin recept našao na prvom mjestu najčitanijih recepata mjeseca, naša suradnica Mirjana Šmit s bloga Od slatkoga slađe omogućila nam je da i srpanj započnemo slatko – njezinim malina šnitama koje ste vi, brojem svojih klikova, doveli do petog mjesta ovomjesečnog pregleda.

Tart od borovnice

Osim malina, i borovnice su bile popularne u srpnju, a u svoj ih je tart odlično uklopila Ana Prša čiji se recept, zahvaljujući vašim klikovima, tako naša na četvrtom mjestu ovog pregleda.

Ivanova čokoladna torta

U srpnju smo uživali i u torti u kojoj je Ana Prša spojila okuse lješnjaka, Kit Kata i Nutelle. Zahvaljujući divnom izgledu i okusima koji osvajaju, ova je torta stigla na sredinu popisa najčitanijih srpanjskih recepata.

Torta od vanilije, čokolade i lješnjaka

Na drugom se mjestu također nalazi recept Ane Prše i to za još jednu raskošnu tortu koja vrvi neodoljivim okusima. Kombinacija vanilije, lješnjaka i čokolade očito je pravi put do vašeg srca.

Starinski kolač s jogurtom

Već ste više puta dokazali da vas najviše osvajaju recepti koji vas svojim mirisom i okusom vraćaju u djetinjstvo. Baš takav bio je i onaj za starinski kolač s jogurtom koji je s nama podijelila Ivana Kovačević Roginić sa stranice 50 shades of hunger i koji je ponosno zauzeo prvo mjesto među srpanjskim receptima.   

Fotografije: Od slatkoga slađe, Ana Prša i 50 shades of hunger

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.