Ledena baba novo je slatko mjesto za ljetno osvježenje

Na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru, ali i u Splitu, na Braču i Čiovu otvoreno je novo mjesto za prodaju sladoleda, nazvano po poznatoj dječjoj igri.

Na zagrebačkom autobusnom kolodvoru otvoren je kutak za sve ljubitelje ljetnih deserata i smrznutih slastica. Iza naziva Ledena baba, skriva se objekt koji prodaje sladoledne proizvode čiji su proizvođači i sami njegovi obožavatelji, što garantira dobar recept i kvalitetu proizvoda izrađenog na licu mjesta. Djelatnici Ledene babe će za vas pripremiti svjež sladoled u nekoliko okusa s mnogo različitih dodataka po želji, velikim dijelom poznatih brendova slatkiša. Pored sladoleda u ponudi su i tzv. slushy deserti, voćni okusi u ledu, dostupni u različitim veličinama.

Ideja o otvaranju Ledene babe nastala je prije godinu dana kada su vlasnici ove proizvodnje razgovarali sa svojim bivšim kolegom i doznali nešto više o poslovanju u prehrambenoj industriji. Spajajući nova znanja i veliku strast prema proizvodnji ovog deserta, vlasnici Ledene babe ubrzo su započeli svoju poslovnu slatku priču. Inspiraciju za ime pronašli su poznatoj dječjoj igri, što ujedno predstavlja i poveznicu s proizvodima u njihovoj ponudi. Osim što je ime na hrvatskom jeziku te je iznimno pamtljivo, ovo ime nosi i inačicu na engleskom jeziku – Frozen Granny, koje pobuđuje asocijaciju na „granite“, inače talijanski naziv za slushy kakav se nalazi u njihovom asortimanu.

Oni kojima zagrebački autobusni kolodvor nije usput, osvježenje u Ledenoj babi mogu potražiti na još pet lokacija, i to: u zagrebačkoj Dubravi, na Bolu na Braču, u Splitu na Žnjanu te na još dvije lokacije u Slatinama na Čiovu.

Fotografije: Facebook stranica Ledena Baba

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.