Kapri torta – vaša omiljena rujanska slastica

Ovog mjeseca niste mogli odoljeti predivnoj kapri torti koju je pripremila Mirjana Šmit s bloga Od slatkoga slađe.

U rujnu smo uživali u širokoj paleti najrazličitijih kolača, a između divnih tartova, pita i kolača, vas je ipak najviše oduševila kapri torta Mirjane Šmit. Koje su slastice dovele Lidiju Osmak, Katu Bošković i Anu Pršu među pet najčitanijih recepata, pogledajte u nastavku teksta.

Frangipane tart s jabukama

Prvi dan jeseni obilježili smo receptom za frangipane tart s jabukama koji smo pronašli na blogu Gurmanka kod naše suradnice Lidije Osmak, a koliko se vama svidio pokazuje činjenica da se u svega nekoliko dana izborio za svoje mjesto na popisu najčitanijih recepata mjeseca.

Pita od malina i meringe

Osim petog mjesta, i četvrto je mjesto pripalo Lidiji Osmak s bloga Gurmanka koja je s nama podijelila i recept za pitu s malinama i meringe koja vas je svojim neodoljivim izgledom odmah privukla.

Kolač sa šljivama

Na sredini ovomjesečnog popisa našao se recept naše urednice Kate Bošković koja je višak šljiva uspješno iskoristila za pripremu kolača sa šljivama.

Alicina torta od čokolade i lješnjaka

Naša Ana Prša pripremila je posebnu tortu za rođendan naše druge suradnice Alice Bjeli Duduković, a ova nesvakidašnja torta osvojila je i vas pa ste je brojem svojih klikova doveli do drugog mjesta najčitanijih rujanskih recepata.

Kapri torta

Na vrhu rujanskog pregleda najčitanijih recepata ponosno stoji neodoljiva kapri torta čiji recept potpisuje Mirjana Šmit s bloga Od slatkoga slađe.

Fotografije: Gurmanka, Kate Bošković, Ana Prša i Od slatkoga slađe

Slatkopedija
Slatkopedija

Portal specijaliziran za slastice i slastičarstvo na kojem možete pronaći sve što vas zanima o slatkim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.