Jubilarni Torta Party na Stradunu

Priliku za zasladiti nepca, a pritom učiniti dobro djelo, ove nedjelju imaju Dubrovčani, i svi koji se zateknu na Stradunu, na Torta partyju.

Deseti, jubilarni Torta party održat će se u nedjelju, 10. prosinca 2017., s početkom u 11 sati, ispred crkve sv. Vlaha, na Stradunu, u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Torta party humanitarnog je karaktera, a prilozi od prodaje bonova skupljaju se za Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko neretvanske županije.

Torte i brojne druge slastice, koje su donirali različite slastičarnice, hotelijeri, ugostitelji, medijske kuća i  mnogih drugih bit će izložene od 10 do 11 sati, a prodavat će ih  učenici Turističke i ugostiteljske škole.

Osim prodaje torti program uključuje  i nastup plesnog studija Lazareti, Udruge Dubrovački primorski svatovi te amaterske kazališne skupina „Aster“ koja će za najmlađe izvesti predstavu „Čarobni grah“.

Fotografija: Pixabay

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.