Jednodnevna škola slastičarstva u Splitu

U suradnji s Centrom za kulturu prehrane, u siječnju organiziramo jednodnevnu školu slastičarstva koju će voditi Anja Bajt.

Zagrebački Centar za kulturu prehrane u suradnji s našim portalom organizira Jednodnevnu školu slastičarstva koja će se održati u Splitu, 21. siječnja 2018. godine. Voditeljica radionice bit će Anja Bajt, autorica bloga Anja kuha i dugogodišnja voditeljica slatkih radionica u Centru.

Na splitskoj jednodnevnoj školi slastičarstva polaznici će učiti o osnovnim biskvitima i kremama, božićnim keksima, osnovnim prhkim i dizanim tijestima te zdravijim slasticama i vučenim tijestima. Na radionici će se pripremati sljedeći recepti: sacher biskvit, joconde biskvit, čokoladni ganache, slastičarska krema, dekoracije od voća, orehnjača i makovnjača, štrudla od sira i jabuke, zdravi čokoladni mousse, prhko tijesto za keksiće i pite, keksi s komadićima čokolade, lemon curd i meringue te marmelada.

Cijena radionice iznosi 1.750 kuna, a popust od 45 odnosno 50 posto moguće je ostvariti ranom prijavom ili prijavom u paru. Broj mjesta na ovoj radionici je ograničen na maksimalno 12 polaznika. Rezervacija vrijedi od trenutka primitka uplate ili slanja potvrde o uplati. U slučaju nedolaska ili neotkazivanja dolaska najmanje jedan dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos se ne vraća. Zadržava se pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na mailu info@kulturaprehrane.hr.

Pridružite nam se na našoj prvoj slatkoj splitskoj radionici!

Napomena: Detalji o mjestu i vremenu održavanja radionice bit će naknadno objavljeni.

Fotografija: Centar za kulturu prehrane

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

7 komentara
    1. Molili bismo vas da se za prijavu javite na mail Centra za kulturu prehrane (info@kulturaprehrane.hr) ili ih kontaktirate telefonski (+385 91 481 4466; +385 1 481 4463). Oni će vam detaljno objasniti sve o ranoj prijavi.

  1. Pozdrav zanima me da li je ovaj o jednodnevni tečaj samo za stroge početnike i ima li smisla da dolazi zena koja ima iskustva u pravljenju kolaca

    1. Iako je tečaj prvenstveno namijenjen početnicima, vjerujemo da bi i oni koji već imaju iskustva u pripremi kolača svakako mogli ponešto naučiti s obzirom na to da će se na radionici učiti o različitim vrstama slastica. Za detaljnije ionformacije uvijek se možete obratiti Centru za kulturu prehrane na njihov mail info@kulturaprehrane.hr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.