Izbor najukusnijeg kolača od kestena na Festivalu kestena u Petrinji

I ove će se godine održati Festival kestena u Petrinji, na kojem će se, drugog dana festivala, održati već tradicionalno natjecanje za izbor najukusnijeg kolača od kestena.

U Petrinji će se, 20. i 21. listopada 2018., u organizaciji Turističke zajednice Grada Petrinje i HPD Zrin, održati Festival kestena.

Subota, 20. listopada 2018. rezervirana je za planinarsku kestenijadu, dok će se u nedjelju, 21. listopada 2018., na Trgu hrvatskih branitelja, od 10 do 18 sati, moći uživati u gastronomskoj ponudi jela s kestenima te programu za djecu, ali i glazbeno-zabavnom programu.

U 11 sati će se održati natjecanje Traži se najukusniji kolač od kestena, što će svakako biti najzanimljivije ljubiteljima slastica. Više informacija o prijavama na natjecanje za najukusniji kolač, ali i ostalim događanjima vezanim uz Festival kestena može se dobiti na mrežnim stranicama Turističke zajednice Grada Petrinje.

Fotografije: Turistička zajednica Grada Petrinje

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.