Hotella Nutella – nova destinacija iz snova

Početak 2020. nekolicini će sretnika biti posebno sladak jer će ga provesti u posebnom, pop-up hotelu posvećenom Nutelli.

Hotella Nutella naziv je pop-up hotela koji će u siječnju 2020. ugostiti troje sretnika i njihovih gostiju te im ispuniti dane omiljenim čokoladnim namazom.

Smješten u Napa Valley u Kaliforniji, ovaj će hotel biti otvoren svega tri dana, a svojim će gostima pokazati nove načine uživanja u okusima Nutelle. Uređenje hotela u potpunosti je inspirirano poznatim namazom – već od prilaza sve je u znaku omiljene staklenke pa će se tako i u sobama naći postelje prekrivene pokrivačem u obliku Nutelle, a cijeli će hotel biti ispunjen predmetima napravljenim po uzoru na Nutellu.

https://www.instagram.com/p/B4z1S0vljI3/

Kako bi svoju ljubav prema Nutelli podigli na višu razinu, gosti u hotelu će sudjelovati i na tri radionice s poznatim kuharima i televizijskim licima koji će ih naučiti pripremati jela s Nutellom. Tako će ih Geoffrey Zakarian naučiti kako pripremiti doručak za večeru; Tanya Holland će im otkriti neodoljive recepte za doručak s Nutellom dok će Dancakes s njima podijeliti sve tajne pripreme savršenih palačinka s Nutellom.

Ovaj preslatki hotel bit će otvoren od 10. do 12. siječanja, a nažalost, prijave nisu otvorene za sve zainteresirane, već samo za stanovnike Sjedinjenih Američkih Država, starije od 21 godinu i to od 13. studenog do 8. prosinca 2019. godine.  

Prijave za one koji ispunjavaju sve uvjete su dostupne na ovoj poveznici. Prijavi je potrebno priložiti video koji dokazuje vašu ljubav prema Nutelli.

Izvor: Travel and Leisure

Fotografija: Facebook stranica Alert komunikacije – Alertify

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.