Hodanje u sladoledu, cupcakesu, torti – evo kakve cipele stižu iz Shoe bakery

Simpatično nazvan Shoe bakery, ovaj proizvođač cipela stvara  jedinstvene cipele u obliku omiljenih slastica.

Jeste li ikada poželjeli omiljeni desert nositi na nogama? Naime, i to je moguće zahvaljujući Chrisu Campbellu koji, zajedno sa svojom ženom Aieshom, stoji iza brenda Shoe bakery. Chris je umjetnik koji stvara jedinstvene cipele u obliku omiljenih slastica pa je tako moguće na nogama nositi sladolede, cupcakese, torte, pite…

Stvarajući cipele u obliku slastica, Chris je uspio spojiti svoju strast prema slasticama i ljubav prema cipelama. Svaki od ovih jedinstvenih slatkih pari cipela Chris samostalno izrađuje, dajući im osobni pečat.

Ovaj bračni par svojim cipelama želi omogućiti ženama da nose lijepe, privlačne i oku ugodne cipele koje ih podsjećaju na ono najslađe u našim životima – ukusne deserte.

Osim cipela, u ponudi imaju i torbe, novčanike, privjeske za ključeve, maske za mobitele, tajice, magnete… Svoje proizvode dostavljaju diljem svijeta, a za pojedine proizvode postoji i lista čekanja.

Ostaje nam vidjeti što će još slatko izaći iz Shoe bakery.

Fotografija: Facebook stranica Shoe bakery

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.