Granada cakes & desserts – novo slatko mjesto u srcu Sarajeva

Sarajevo je o prošlog tjedna bogatije za još jednu slastičaricu, u kojoj će posjetitelji, osim u ukusnim slasticama i osvježavajućim sokovima, moći uživati i u pogledu na sam proces izrade slastica.

U samom srcu Sarajeva, na adresi Štrosmajerova ulica br. 1, smjestila se novootvorena slastičarnica Granada cakes & desserts.

U svojoj ponudi posjetiteljima nude raznobojne kolače, džemove i domaće sokove, za čiju izradu koriste isključivo prirodne sastojke, bez sladila, šećera i masnoća, proizvedene u Bosni i Hercegovini čime promiču rad lokalnih proizvođača. Ponuda slastica u ovoj slastičarnici ovisit će o sezoni jer se trude pri izradi koristiti samo sezonske namirnice.

Glavna misao vodilja pri uređenju prostora bila je staviti naglasak na kolač, na proces njegova nastanka, ukrašavanja, izlaganja te serviranja pa se tako uz slatke zalogaje i gutljaje tople kave cijelo vrijeme može promatrati proces nastanka kolača.

Fotografija: Granada cakes & desserts

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.