Fuliranje – Life is a circus

Ovogodišnje izdanje Fuliranja, osim nove lokacije, donosi i bogatiju ponudu koja bi trebala zadovoljiti ukuse ljubitelja slastica.

Ovogodišnje izdanje Fuliranja, u sklopu Zagrebačkog adventa, održavat će se na novoj lokaciji, zagrebačkom Strossmayjerovom trgu, između Zrinjevca i Tomislavca, pod motom: Life is a circus. Manifestacija započinje 30. studenog 2017., i trajat će sve do 1. siječnja 2018. Circus Gourmet Ring pravo je carstvo za sladokusce, gdje će moći uživati u raznovrsnoj ponudi slastica.

Murterske hroštule (kućica Murter – vrata Kornata)

Osim već tradicionalne ponude  fritula, palačinki i germ knedli, od ove godine u ponudi će se naći slastice različitih restorana i slastičarnica, kao što su: mini germ knedle punjene bademovom kremom iz Lumperaja, macaronse Petre Jelenić, ručno rađene čokoladne praline iz RougeMarina, browniji s preljevom od čokolade ili sladoled i čokoladni keksići iz kućice Casa Blanca.

Apple pie fritula by Robert Hromalić (kućica Time )

Posjetitelje, osim navedenog, očekuje i ogromna fritula od 180 gr punjena pečenim jabukama uz dodatak 5 vrsta začina, Roberta Hromalića iz slastičarnice Time te originalne murterske hroštule i samoborske kremšnite. Posjetitelji će se moći zagrijati i gutljajima tople čokolade s raznim dodacima.

Germ knedle ( kućica RougeMarin)

Osim slatke ponude, sve koji dođu na Fuliranje očekuje i luda zabava uz klaunove, štulaše i gutače vatre, a svaku večer upotpunit će bogati glazbeni program.

Naslovna fotografija: Mini germ knedle s pekmezom od šljiva i kremom od badema (kućica Lumperaj), autor Goran Kušec

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.