Dva dana posvećena čokoladi

Gourmandise organizira master-class posvećen čokoladi, na kojem će polaznici, u sklopu programa, naučiti kako izraditi različite čokoladne zalogajčiće.

Master-class Čokoladne bajke, tijekom kojeg će se pažnja posvetiti radu s čokoladom, održat će se 8. i 9. prosinca 2017. Polaznici će naučiti važne karakteristike čokolade za izradu pralina, metode tempiranja čokolade, kako raditi s čokoladnom na mramoru, različite tehnike oslikavanja pralina, kako izraditi ganache i tekuća punjenja, kako napraviti praline iz kalupa, kako se rade pravi trufflesi te kako se kuha karamela i još mnogo toga vezano za čokoladu.

Program master-classa obuhvaća četiri kategorije, i to: praline iz kalupa, rezane praline, truflessi te ostale praline i bomboni u sklopu kojih će naučiti izraditi različite čokoladne poslastice.

Cijena master-classa iznosi 2500,00 kn s PDV-om te su u nju uključeni doručak i ručak. Maksimalni broj polaznika ograničen je na 8 osoba. Više informacija o master-classu te detalje prijave možete dobiti na mail adresi: info@gourmandise.hr

Fotografija: Gourmandise

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.