Dubrovački zimski festival

Grad Dubrovnik ove se zime pretvara u čarobno mjesto, u kojem će uživat svi uzrasti, a ljubitelje slastica očekuje slatka ponuda na adventskim kućicama te Torta Party.

Ovogodišnje, četvrto po redu izdanje Dubrovačkog zimskog festivala, u organizaciji Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika, kulturnih ustanova te javnih poduzeća, započinje 2. prosinca 2017. paljenjem prve adventske svjećice.

Ove će se zime Dubrovnik pretvoriti u čarobno mjesto ukrašeno i osvijetljeno tisućama lampica, ispunjeno blagdanskim duhom i raspoloženjem, pjesmom i veseljem. Za posjetitelje je pripremljen raznovrstan kulturni, zabavni, gastronomski i glazbeni program prilagođen svim uzrastima.

Subota, 9. prosinca 2017., rezervirana je za jubilarni deseti Torta Party humanitarnog karaktera, koji organizira Turistička zajednica grada Dubrovnika. Party će se održati na trgu Luža, oko Orlandovog stupa, s početkom u 10 sati. Izložene torte će se prodavati, a sav prihod od prodaje torti namijenjen je u humanitarne svrhe.

Ova blagdanska čarolija trajat će sve do zatvaranja zimskog festivala, 6. siječnja 2018.

Fotografije: Turistička zajednica grada Dubrovnika

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.