Dragi slastičari, sretan vam vaš dan!

Dragi čitatelji,

kao što znate, u posljednje dvije i pol godine hrvatska svakodnevica je postala dosta slađa i to, bez lažne skromnosti mogu reći, zahvaljujući upravo našem portalu koji je odlučio dati zaslužen medijski prostor slastičarima i svemu što oni rade.

Baš kao što je ovog tjedna u intervju za naš portal rekla poznata splitska slastičarka Tereza Alabanda, slastičari su često u sjeni svojih kolega kuhara. Upravo to je i bio jedan od glavnih motiva koji nas je potaknuo da krenemo u našu slatku priču – željeli smo da se čuje i za uspjehe naših slastičara, da publika upozna i njihovu priču, da otkrijemo što je sve potrebno kako bi pojedinac bio uspješan u tom poslu.

Sve te naše želje bila bi tek pusta slova na papiru da nas gotovo od prvog dana brojni slastičari nisu prepoznali kao svoj portal – pridružili su nam se bilo kao čitatelji i pratitelji, suradnici i savjetnici ili pak samo kao podrška. Dali su nam vjetar u leđa i prihvatili nas kao nekoga tko će, zajedno s njima, raditi na promociji najslađeg zanimanja.

Dragi naši slastičari, hvala vam što ste nas prepoznali i što s nama gradite jedan, za slastičare nadamo se, bolji svijet.

Cijela redakcija Slatkopedije želi vama, slastičarima i onima koji će to tek postati, kao i vašim kolegama kuharima, sretan Međunarodni dan kuhara i slastičara – neka vam je slatko i uspješno.

Do sljedeće slatke prilike, pozdravlja vas

vaša Kate

Fotografija: Pexels

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.