Delnička adventska bajka

Najviši grad Hrvatske organizira adventsku bajku, u kojoj će uživati svi, i mali i veliki, a ljubitelji slastica imat će priliku degustirati palačinke Bake Mraz.

Peta po redu Delnička adventska bajka održavat će se svake subote u prosincu. Glavna zvijezda  Adventa je Baka Mraz koja, kako nam kažu organizatori, živi u Delnicama.

Ljubitelji slastica uživat će u gradskoj kavani Centar koja će tijekom Adventa svoju ponudu upotpuniti s raznim vrstama slatkih palačinki pa će se tako posjetitelji moći zasladiti  palačinkama s domaćim pekmezom, šumskim voćem, čokoladom i orasima, slatkim vrhnjem i mrvicama te “Palačinkama Bake Mraz” – palačinkama s Nutellom, šlagom, kadiranim voćem i umakom od tamne čokolade – glavnim adutom Adventa.

Posjetitelje delničke bajke, osim slatke ponude, očekuju i brojne zabavne aktivnosti poput interaktivnih bajki u Čarobnoj šumi, druženja u Selu Bake Mraz s vilenjacima, zimske farme, vožnje kočijom i saonicama, vlakića Krampus, adventskog sajma, snježnog grada, kreativnih radionica, predstava, koncerata, izložbi, klizanja  te brojnih sportskih aktivnosti.

Fotografije: Delnička adventska bajka

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.