Čokoladno krstarenje: najslađa plovidba posvećena čokoladi

Slatko krstarenje u cijelosti posvećeno čokoladi zakazano je za proljeće sljedeće godine.

Krstarenje po najljepšim dijelovima Mediterana uz neprestano uživanje u slatkim zalogajima čokolade i otkrivanje slatkih tajna čokolatijera zvuči kao san. Međutim, u travnju sljedeće godine ovaj će san postati javnost.

Naime, poznati festival čokolade Eurochocolate koji se svake godine održava u Perugi udružio je snage s talijanskom kruzerskom kompanijom Costa Crociera i osmislio pravo čokoladno krstarenje na kojemu će baš sve proteći u znaku čokolade.

Tako će sretni putnici koji na vrijeme rezerviraju svoje mjesto na ovom brodu moći uživati u brojnim aktivnostima posvećenim čokoladi: raznim predavanjima, radionicama, master-classovima, vođenim degustacijama te izletima posvećenim čokoladi, uključujući posjet Muzeju čokolade u Barceloni.

Polazišna luka ovog čokoladnog krstarenja je Genova, a putnici koji dobiju priliku uživati u ovoj jedinstvenoj avanturi na najslađoj će plovidbi posjetiti i Barcelonu, Palmu de Mallorcu, Maltu, Rim te se na kraju vratiti u Genovu.

Putovanje će trajati osam dana. Brod može primiti 3.780 gostiju. Osnovna cijena za dvokrevetnu kabinu za dvije osobe je gotovo 1.000 eura, a uz odabiranje dodatnih luksuza, ona se naravno povećava.

Svoje mjesto na čokoladnom krstarenju svi zainteresirani mogu rezervirati na stranicama Costa crociere.

Izvor: Costa crociere; Travel Pulse

Fotografija: Pixabay

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.