Čokolade su najveće blago: u sefu ih čuva od vlastite partnerice

Stacey Lowe je na Facebooku podijelila fotografije iz kojih je vidljivo da je njezin partner kupio prozirni sef kako bi joj onemogućio pristup čokoladama.

Jedna se Amerikanka neugodno iznenadila kad je prije desetak dana otvorila vrata svoga hladnjaka i u njemu pronašla prozirni sef u koji je njezin partner zaključao čokolade.

Svoje iznenađenje je odmah morala podijeliti s drugima pa je na svom Facebook profilu objavila fotografije na kojima se vidi kako u prozirnom sefu mirno stoji nekoliko čokoladnih slastica.

So this is what it has come too! You buy a house together, have a child together, get engaged, are planning a wedding…

Objavljuje Stacey LoweČetvrtak, 12. rujna 2019.

„Dakle, do ovoga je došlo! Kupite zajedno kuću, imate dijete zajedno, zaručite se, planirate vjenčanje i održavate kuću i onda se dogodi ovo! Dave je otišao i kupio je..ni sef za hladnjak zato što je se..nja i ne želi više sa mnom dijeliti čokoladu! Želi li ga netko? Ovo je sigurno razlog za prekid, zar ne?!“ – napisala je na svom profilu Stacey Lowe, otkrivši naknadno gdje je njezin muž nabavio ovaj sef.

Naime, ovaj se proizvod prodaje na Amazonu za manje od 30 funti.

Njezina je objava u kratkom vremenu postala vrlo popularna na Facebooku te je od dana objave (12. rujna) do danas prikupila više od 116 tisuća komentara te je podijeljena 60 tisuća puta.

Stacey je najavila kako razmišlja o tomu da i ona nabavi jedan sef jer „dvoje mogu igrati tu igru“.

Fotografija: Facebook profil Stacey Lowe

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.