Božićna čarolija počinje na Slatkopediji

Dragi čitatelji,

prošlog smo vas tjedna na našem Instagram profilu pitali kad je vrijeme da krenemo s božićnim temama na našem portalu i većina vas smatrala je da smo s tim već trebali krenuti. Istina, najljepši dio godine i ove nam je godine došao nekako nenadano brzo i tek nas nešto više od mjesec dana dijeli od najradosnijeg i vjerojatno najslađeg dana u godini.

Stoga, vjerujemo da je pravo vrijeme da krenemo s božićnim temama koje će vama biti korisne i dobrodošle, s pričama, savjetima i receptima koji će vam pomoći da dodatno zasladite ovaj blagdan.

Brojne ste nam teme već predložili, ali svi naši komunikacijski kanali i nadalje ostaju otvoreni za sve vaše prijedloge – slobodno nam javite o čemu želite čitati i koje bi vam priče bile osobito korisne.

Naravno, nastavljamo i dalje i s našim standardnim sadržajem jer slatkih tema, priča i vijesti srećom uvijek ima jako puno, a naša je želja da vi uvijek budete pravovremeno obaviješteni o svemu.

Nestrpljivo iščekujemo prosinac, i to ne samo zbog predivnog božićnog ugođaja i svečane atmosfere koja nas svih očara, nego i zato što smo vam i mi pripremili nešto posebno za prosinac – mjesec kada sve postaje moguće.

O čemu se točno radi, saznat ćete ako se strpite još samo malo.

Do skorog javljanja s otkrivanjem novih, najslađih projekata, pozdravlja vas

vaša Kate

Fotografija: Unsplash

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.