Božićna bajka na Zagrebačkom adventu

Ovogodišnja božićna bajka će uz prve snježne pahulje, slatke zalogaje te glazbene ritmove upotpuniti ugođaj zagrebačkog adventa.

Otvorenje ovogodišnje Božićne bajke održat će se 2. prosinca 2017. na glavnom zagrebačkom trgu. Posjetitelje ove manifestacije očekuje bogata gastronomska ponuda te glazbeni program.

U ponudi će se za ljubitelje slatkoga na raznim kućicama, osim klasičnih adventskih slastica naći i slatke delicije koje će se moći po prvi put isprobati u Hrvatskoj!

Posjetitelji Adventa moći će isprobati fritule spravljene po originalnoj recepturi, kroštule, razne suhe božićne kolačiće poput domaćih kiflica od prhkog tijesta, zatim vafli s raznim preljevima te palačinka u boji, koje će osim odličnog okusa biti i vizualno primamljive. Također, u ponudi će se naći i pržene čokoladice koje su veliki hit na božićnim sajmovima u svijetu. Zagrepčani i njihovi gosti će svoja nepca moći zagrijati i vrućom čokoladom.

Ovu će bajku osim navedene ponude, obogatiti i raznovrsni glazbeni program te prvi ovogodišnji snijeg koji će organizatori prirediti uz pomoć snježnih topova. Božićna bajka u centru grada trajat će sve do 7. siječnja 2018.

Fotografije: Pepermint d.o.o.

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.