Blogerica Kristina Šaško izazvala muža da napravi šubare – rezultat ju je oduševio

Naša nova suradnica Kristina Šaško s bloga Pinch of Amour pred svog je muža postavila veliki, slatki izazov – pripremu šubara, a konačni rezultati izazvali su oduševljenje.

Zanimljivo je zadnjih dana na blogu Pinch of Amour. Naime, blogerica Kristina Šaško na svojoj je Facebook stranici pozvala pratitelje da glasuju za to koje će slatki izazov staviti pred svog muža Matiju – pripremu šubara ili pripremu čupavaca. Većina glasača (među kojima i potpisnica ovih redova) glasala je za šubare, prepoznavši u njima vjerojatno znatno veći izazov od čupavaca.

I iako je, kako piše Kristina, od ove pripreme očekivala samo dobru zabavu uz ne baš dobre rezultate, sam ishod izazova prilično ju je iznenadio. Naime, njezin muž je pripremio vizualno predivne šubare, čiji okus nije ni malo zaostajao za izgledom.

Kako piše Kristina: „Svaka njegova šubara izgleda savršeno – krema je ujednačeno nanesena na rubove a čokolada je precizno prelivena po vrhu. Mogu reći da je eksperiment uspio, a ja se pitam što mi je to trebalo – računala sam kako ću se dobro našaliti na njegov račun, a ispalo je da kolače (ili barem šubare) radi bolje od mene.“ Iako tvrdi da je ispalo da njezin muž kolače radi bolje od nje, mi se veselimo i njezinom povratku u kuhinju i novim slatkim receptima s bloga Pinch of Amoour.

Detaljan opis ovog zanimljivog izazova pročitajte na blogu Pinch of Amour, a recept za šubare sljedećeg ćemo vam tjedna donijeti na našem portalu.

Fotografija: Pinch of Amour

Kate Bošković
Kate Bošković

Svoju ljubav prema novinarstvu i slastičarstvu spojila je pokretanjem portala Slatkopedija, na kojem svakodnevno piše o svojim omiljenim temama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.