Adrijana Bručić objavila PDF kuharicu Korak po korak bez glutena

Autorica je ovu kuharicu objavila kako bi kod ljudi smanjila strah od novoga te im otkrila svijet bezglutenskih recepata.

Prije nekoliko je mjeseci, Adrijana Bručić, autorica bloga Bezglutenska radost, odlučila, na još jedan način, podijeliti s pratiteljima njezina bloga, ali i svima drugima zainteresiranima za bezglutensku prehranu, svoje recepte i znanje koje je samostalno stekla te je prionula izradi PDF kuharicu sa slanim i slatkim zalogajima. Njezina kuharica Korak po korak bez glutena konačno je objavljena krajem rujna ove godine.

Radeći na kuharici nekoliko mjeseci, nastojala je izdvojiti recepte koji su do sada najviše pregledavani na blogu, a za PDF izdanje kuharice se odlučila jer je smatrala da će kuharica u takvom obliku biti lakše dostupna svakoj osobi koja ju poželi imati.

Ljubitelji slatkoga u ovoj će kuharici pronaći recepte za savijaču od jabuka, buhtle s čokoladom, tortu, namaz od lješnjaka, kekse s komadićima čokolade te pitu s mascarpone sirom.

Adrijanu je zdravstveno stanje natjeralo da promijeni način prehrane i pređe na bezglutensku prehranu, i iako joj počeci nisu bili laki, do danas je usavršila izradu bezglutenskih slastica.

Osim bloga kojeg vodi te kuharice koju je izdala, Adrijana održava i radionice na kojima rado dijeli svoje znanje i iskustvo.

Kuharicu Korak po korak bez glutena u PDF formatu možete pronaći na ovoj poveznici.

Fotografije: Adrijana Bručić 

Mirjana Bošković Smrekar
Mirjana Bošković Smrekar

Pisanje za portal Slatkopedija njezin je prvi izlet u novinarstvo, a tom poslu ju je, kao veliku ljubiteljicu slastica, privukla tematika portala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.